Apsaugos kristalai nuo neigiamos energijos

Apsauginiai akmenys-kristalai

Šiais sudėtingais laikais daugelis patiria sunkumų ir gali nesąmoningai skleisti neigiamą energiją, mintis ir emocijas. Dažnai mes patiriame psichinę ataką, kuri jaučiama kaip agresyvios, neigiamos energijos banga, sklindanti iš asmens, kuris sąmoningai ar nesąmoningai siunčia mum. Neretais atvejais iš svetimų žmonių galime perimti struktūras arba energetinius prisirišimus. Jie prisitvirtina prie mūsų auros ir gali sukelti stiprius emocinius sutrikimus bei energijos praradimą.

Kitas nerimą keliantis dalykas su kuriuo susiduriame yra susijęs ne su žmonėmis, o su mus supančiomis technologijomis. Šiuolaikiniame gyvenime veikia mobilieji telefonai, WIFI maršrutizatoriai, elektros prietaisai, kompiuteriai ir kiti įrenginiai skleidžiantys elektromagnetinius dažnius. Per didelis elektromagnetinių bangų kiekis gali sutrikdyti bioenergetinę sistemą ir pabloginti sveikatą. 

Apsaugokite save nuo nepageidaujamos, kenksmingos energijos šiais keturiais apsauginiais akmenimis.


Juodas turmalinas šerlas

Juodas turmalinas

 tai įelektrinantis akmuo, kuris aplink kūną sukuria jėgos lauką, nukreipiantį žemesnes vibracijas, negatyvias emocijas, mintis, psichines atakas, magija, struktūras, elektromagnetinius laukus ir aplinkos teršalus.

Juodasis turmalinas vadinamas “eterinių šiukšlių siurbliu”. Jis valo žemesnius dažnius ir toksišką energiją paversdamas ją tyra šviesa. Su juoduoju turmalinu dirbkite norėdami išvalyti save, jeigu pasisavinote negatyvios energijos iš svetimų žmonių, aplinkos, ar dėl asmeninių problemų patiriate neigiamas psichines, emocines atakas. Kristalas taip pat apsaugo nuo “blogos akies”. Daugiau informacijos apie juodajį turmaliną rasite čia

Labradoritas

 

Labradoritas

magiškas apsaugos akmuo, kuris šviesoje sukuria labradorescencijos efektą ir spindi vaivorykštės spalvomis Jis izoliuoja aurą ir sukuria aplink ją barjerą, kuris apsaugo ir stiprina jūsų asmeninę energiją. Labradorito irizacijos efektas nukreipia neigiamą energiją šalin. Tai ypač padeda užkirsti kelią energetiniams vampyrams, ar įkyriems žmonėms, kurie “siurbia” energiją. Kristalas neleidžia negatyvioms jėgoms įsiskverbti į jūsų energetinį lauką, neleidžia sutrikdyti jūsų pusiausvyros. Labradoritas taip pat stiprina jūsų dvasines galias ir suteikia apsaugą tyrinėjant dvasinį pasaulį. Daugiau informacijos apie labradoritą rasite čia

Šungitas

Šungitas 

tai stebuklingas akmuo, turintis retą slaptą ingredientą - fulereno molekules. Fulerenai yra tuščiaviduriai molekuliniai anglies branduoliai suformuoti į šventosios geometrijos dodekaedro formą. Mokslininkai nustatė, kad šungitas turi gydomųjų, apsauginių ir detoksikuojančių savybių.

Šungitas gali neutralizuoti daugelio formų neigiamą energiją, įskaitant žemą emocinį intelektą, mąstymo formas, visų rūšių toksinus ir ypač elektromagnetinių laukų skeidžiamą energiją. Mokslininkai įrodė, kad šungitas gali gerokai sumažinti žalingą mobiliųjų telefonų spinduliavimą ir elektromagnetinių laukų (EML) poveikį žmogaus organizmui.

Šungitą galite padėti šalia (EML) šaltinio (pvz., elektros prietaisų, kompiuterio ar WI-FI maršrutizatoriaus), galima nešiotis kaip papuošalą, kad blokuotumėte neigiamą poveikį. Nešiojamas šungitas taip pat gali pašalinti daugelį aurinio lauko ir emocinio kūno disbalansą, sustiprinti gyvybines energijas ir bendrą savijautą. Daugiau informacijos apie šungitą rasite čia

Fluoritas

Fluoritas

spindintis, labai struktūriškas akmuo, kuris apsaugo, išvalo ir stabilizuoja energiją įvairiais lygmenimis. Jis natūraliai formuojasi kubo ir aštuoneto forma. Šios šventosios geometrijos figūros padeda užtikrinti darną, tvarką ir stabilumą jūsų auroje. Jis padeda apsaugoti jus nuo pašalinių energijų.

Fluoritas išvalo negatyvą iš aplinkos ir jūsų auros lauko, apsaugo nuo elektromagnetinių laukų, žemesnių vibracijų, psichinių atakų ir kitų nepageidaujamų energijų. Yra žinoma, kad jis apgaubia jūsų aurą, todėl jūsų skleidžiama energija tampa nematoma tiems,  kurie siunčia negatyvą. Daugiau informacijos apie fluoritą rasite čia


Kasdien nešiokite bent vieną iš šių apsauginių akmenų, kad jūsų aura būtų saugi!