Meilės pritraukimo ritualai. Kaip pritraukti meilę?

magiškas meilės ritualas, kaip pritraukti meilę, kaip susigrąžintį meilę.

Meilės pritraukimo ritualai. Kaip pritraukti meilę?  

Meilės ritualas su kvepalais. Jis atliekamas tik vieną kartą metuose - Šv. Valentino dieną, vasario 14-ąją. Tai pats tinkamiausias metas harmonizuotis su visata ir pritraukti meilės fluidus. 

Ritualo atlikimas. Jums reikia pasiimti savo mėgstamų kvepalų buteliuką ir laikant priešais save pabandyti užpildyti jį meilės energija. Pajuskite savo meilę šiems kvepalams, maksimaliai užpildydami juos šiuo jausmu - vizualizuokite jaučiamus pojūčius.

Švelniai pirštų galiukais glostykite kvepalų buteliuką įsivaizduodami, kad prieš jus mylimas mažas kačiukas. Pirštų galiukuose turėtumėte jausti šilumą ir lengvą dilgčiojimą. 

Po to tris kartus reikia pasakyti šią frazę „Meilė visada yra su manimi!“

Jūs pakrovėte savo kvepalus meilės energija, dabar jie įgijo magiškas savybes. Kiekvieną kartą, kai pasikvėpinsite šiais kvepalais, jie paskleis meilės feromonus, kurie neliks nepastebėti vyriškos lyties atstovų.

Ritualas, kaip pritraukti vyrų dėmesį

Ritualas vyro pritraukimui į savo gyvenimą. Šis ritualas rezultate suteikia ypatingą dėmesį iš vyriškos lyties atstovų. Magija pakoreguoja jūsų aurą, stiprina energetiką, o tada išauga tikimybė sutikti savo svajonių vyrą.

Kas reikalinga ritualui atlikti?

Ritualas atliekamas vakare saulei nusileidus. Pasiruoškite ritualui: išvalykite kambarį, uždenkite stalą nauja balta staltiese. Ant stalo padėkite šiuos daiktus: 

  • Stiklinę švęsto vandens;
  • trys bažnytines žvakes; 
  • veido prausiklį;
  • švarų rankšluostį.

Kaip atliekamas ritualas? 

Atkreipkite dėmesį, kad šis ritualas atliekamas pritraukti vyrų dėmesiui.  Sekančią dieną jus pajusite vyriškos lyties žvilgsnius ir jų susidomėjimą. Ar šioje aplinkoje bus jums tas išrinktasis viskas priklauso tik nuo jūsų pačių! Neskubėkite, atsakyti visiems. Bet jų dėmesys bus jums garantuotas.  

Kad rezultatas būtų veiksmingas, vadovaukitės instrukcijomis:

  1. Sudėliokite iš žvakių trikampį ir uždekite jas, o centre padėkite rankšluostį ir veido prausiklį;
  2. Apšlakstykite  daiktus šventintu vandeniu, ir tris kartus perskaitykite šį užkalbėjimą.

„Žmonių giminės kūrėjau, kuris suteiki aukščiausią, dvasinę malonę. Dovanotojau amžino išganymo kiekvienam žmogui. Pačiam Viešpačiui Dievui, Tėvui, Sūnui ir Šventajai Dvasiai. Dieve padėk man, palaimink mane, ir savo jėga, gelbėk mano kūną, kaip tu išgelbėsi mano sielą, savo tarno ( jūsų vardas). Tegul būna tavo valia, prašau tavęs ir maldauju suteik man kūnišką grožį. Tebūnie taip, tebūnie taip, tebūnie taip.

  1. Užpūskite žvakes ir iš karto eikite miegoti. Prieš užmigdami įsivaizduokite, kaip jus supa vyriškos lyties atstovai.
  2. Atsibudus ryte, nusiprauskite likusiu šventu vandeniu, panaudodami užkalbėtus daiktus (veido prausiklį, rankšluostį). Rytinio ritualo pabaigoje perskaitykite šį tekstą dar kartą.

Meilės energijos pritraukimo ritualas.

Magijos ritualams naudojamos raudonos spalvos žvakės. Jeigu neturite raudonos spalvos žvakių, jas galite pakeisti bažnytinėmis žvakėmis. Idealiausias variantas, jeigu jūs turėtumėte žvakes simbolizuojančias vyro ir moters figūras. Taip pat, kaip priedas magijos ritualuose naudojami, eteriniai aliejai ir akmenys pritraukiantis meilę ir aistrą.

Pats paprasčiausias ritualas pritraukti meilės energiją į savo gyvenima ir harmonizuoti santykius - deginti raudonos spalvos žvakes kiekvieną dieną. Būtina kiekvieną dieną uždegti naują žvakę. Galite deginti ir  mažas žvakeles, tačiau svarbu jas sudegintį iki galo. Uždegdami žvakes galvokite apie savo norą, kuris pakeis jūsų gyvenimą ir padės pritraukti meilę, ir laimę. 

Ritualas pritraukiantis naują meilę

Šis ritualas yra truputi sudėtingesnis... Ritualas atliekamas per priešpilnį. Jums reikės didelės raudonos žvakės ant kurios reikia išraižyti žodį „Meilė“. Taip pat turėkite rožinio kvarco kaip meilės grynumo simbolio. Raudonos spalvos širdies formos popieriaus ant kurio užrašysite savo norus ir palinkėjimus naujos meilės pritraukimui.  Šį lapelį reikės sudeginti žvakės liepsnoje, skaitant užkalbėjimą. Tekstą reikia susikurti pačiam. Kaip pavyzdys, turėtų būti aiškiai išreikštos jūsų mintys ir norai. Ritualas laikomas baigtu, kai sudega žvakė. Žvakės likučius reikia užkasti į žemę.

Ritualas susigrąžinti meilę.

Šis ritualas tinka, jei santykiuose yra nesutarimai ir nebėra aistros. Jums reikės raudonų  žvakių, jūsų poros nuotraukos, rašiklio ir popieriaus lapo. Taip pat galite uždegti smilkalus, garinti eterinį rožių aliejų  kaip aistringos ir tikros meilės simbolį. Ritualą reikėtų atlikti kasdien, stojus jaunam mėnuliui ir baigti stojus pilnačiai. Ant žvakės reikia užrašyti arba išraižyti  savo ir mylimojo vardą. Uždegę žvakę priešais nuotrauką turite parašyti užkalbėjimą, pavyzdžiui: "Aš noriu, kad į mūsų santykius sugrįžtų meilė ir aistra!" Toliau reikia balsu  pasakyti, kas parašyta ant popieriaus, tada sudeginti popieriaus lapą, o žvakę užgesinti. Kiekvieną dieną iki pilnaties ritualo galia tik didės, su sąlyga, kad ritualas bus atliekamas kiekvieną dieną. Paskutinę dieną būtinai leiskite žvakei sudegti iki galo. Pasibaigus ritualo  terminui, žvakių likučius ir pelenus reikia užkasti į žemę.

Norint pritraukti meilę į gyvenimą, pirmiausia turite išvalyti save ir savo aplinką nuo negatyvo. Norėdami tai padaryti, turite uždegti baltą (arba juodą) žvakę ir su ja apeiti visus namus. Ypatingas dėmesys turėtų būti skiriamas kampams, nes jie kaupia daugiausiai neigiamos energijos.